Tänään oli jälleen vuorossa noutopöydän laittamista.
Tein paljon jo tuttuja juttuja, mitä olin tehnyt edellisiinkin noutoopöytiin.
Savukalasalaattia tein tänään ensimmäisen kerran.
Olin tänään myös kokoamassa ja täydentämässä noutopöytää.
Kylmät ruoat alkavat Mummon vihersalaatilla ja päättyy joulukinkkuun.
Lämpiminä ruokina oli mureaa possun niskaa ja portviinikastiketta, kuhaa ja tattikastiketta sekä perunaa ja jouluisia laatikoita.
Jälkiruokana Piparkakku creme bruleeta ja Mansikkakastiketta sekä viipalepipareita.
Työelämäjaksoni Koli Grill Itissä on nyt ohi. Päivät Kolilla olivat antoisia, sain paljon ajattelemisen aihetta opettajan työhöni ja paljon ideoita ja vinkkejä ruokaan liittyen. Viisi päivää on vähän liian lyhyt aika, monta juttua jäi vielä kokematta ja tekemättä.
Kiitos kaikille!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti